Phased Array instrument

Gekko

M2M Gekko är ett robust och portabelt Phased Array & TFM ultraljudsinstrument med stor touchskärm.

M2M Gekko inkluderar både grundläggande och avancerade ultraljudsfunktioner i ett och samma instrument. Konventionellt, TOFD och Phased Array för singel och multi-group inspektion. Realtids TFM/FMC (Full matrix capture).

Finns i upp till 128 kanaler (32:128PR, 64:64PR, 64:128PR). Enkel och snabb kalibrering för att snabbt komma igång med sin provning.

IP66 klassad för tuffa miljöer, Gigabit Ethernet, WiFi och USB för snabb och enkel dataöverföring.

Produktblad Capture Software Produktblad Gekko

Mantis

M2M Mantis är lillebror till Gekko. 16:64PR och två konventionella UT kanaler gör Mantis till ett mycket kompetent instrument för konventionellt UT, Phased Array, TOFD och TFM.

M2M Mantis är lämplig för korrosion, komposit, och svets. M2M Mantis finns i upp till 64 kanaler (16:64PR, 16:64PR-TFM16, 16:64PR-TFM64). Enkel och snabb kalibrering för att snabbt komma igång med sin provning.

IP66 klassad för tuffa miljöer, Gigabit Ethernet, WiFi och USB för snabb och enkel dataöverföring.

Produktblad Mantis Produktblad Capture Software

TOPAZ16

TOPAZ16 är den enklaste modellen i ZETEC.s portabla serie av Phased Array instrument. Finns i två varianter 16:64 samt 16:128 och anslutning av prober är valbart mellan ZPAC och IPEX. Probe splitter finns som tillbehör för samtidig anslutning av 2 PA prober. Konventionella kanaler för TOFD är standard och TOPAZ16 är IP66 klassad.

TOPAZ16 är lämplig för tillexempel svetskontroll samt korrosionsmappning

TOPAZ16 körs med mjukvaran UltraVision Touch via touchskärmen eller separat dator och vid behov kan den kompletteras med UltraVision för djupare/mer avancerad analys.

Produktblad TOPAZ16

TOPAZ32

TOPAZ32 är ”standard” modellen i ZETEC.s portabla serie av Phased Array instrument. Finns i tre varianter 32/128PR, 32/128P samt 32/128PR-TR. ZPAC anslutning och probe splitter finns som tillbehör för samtidig anslutning av 2 PA prober. Konventionella kanaler för TOFD är standard och TOPAZ32 är IP66 klassad.

TOPAZ32 är lämplig för tillexempel svetskontroll (även tjockare material) samt korrosionsmappning och för användning tillsammans med 2D-prober.

TOPAZ32 körs med mjukvaran UltraVision Touch via touchskärmen eller separat dator och vid behov kan den kompletteras med UltraVision för djupare/mer avancerad analys.

Produktblad TOPAZ32

TOPAZ64

TOPAZ64 är toppmodellen i ZETEC.a portabla serie av Phased Array instrument.

TOPAZ64 klarar de mest krävande Phased Array applikationer och självklart kan 2D-prober, scanners av alla dess slag hanteras. TOPAZ64 är dessutom försedd med TFM/FMC (Total Focusing Method/Full Matrix Capture). ZPAC anslutning och probe splitter finns som tillbehör för samtidig anslutning av 2 PA prober. Konventionella kanaler för TOFD är standard och TOPAZ64 är IP66 klassad.

TOPAZ64 finns i tre varianter 32:128PR, 64:64PR samt 64:128PR samtliga med TFM som tillägg.

Produktblad TOPAZ64

ZIRCON

QUARTZ är en stationär Phased Array utrustning för dig med höga krav, dessutom batteridrivet med upp till 8 timmars batteritid.

Finns i två utföranden, ZIRCON 32/128PR och ZIRCON 32/128PR TR (Time Reversal)

Produktblad ZIRCON

QUARTZ

QUARTZ är en stationär Phased Array utrustning för dig med höga krav. QUARTZ levereras i 32:128 PR utförande men kan även köras som 2x 16:64.

QUARTZ körs med UltraVision Classic Basic där licensen ligger i instrumentet.

Produktblad QUARTZ

EMERALD

EMERALD är en stationär Phased Array utrustning för dig med höga krav. EMERALD har allt som kan krävas av en PA utrustning. FMC (Full Matrix Capture) upp till 128 element och självklart är TFM/FMC standard på EMERALD.

EMERALD körs med UltraVision Classic

Produktblad EMERALD

Mentor UT

Mentor UT är ett kraftfullt PhasedArray instrument för alla typer av provning. Mentor UT är mycket användarvänlig och anpassningsbar för era behov. Skapa anpassade applikationer för era inspektioner (med hjälp av medföljande Mentor Create) eller använd de förinstallerade på enheten.
Kraftfull 32:32 array (standard) eller 32:128 med Multiplexer (MUX) samt konventionell UT som i grundutförande har både DAC/TCG och DGS (AVG). Effektiv rapportering och analys tack vare den inbyggda trådlösa anslutningen, enkelheten till export samt den medföljande mjukvaran Mentor PC.

Produktblad Mentor UT