Tjockleksmätare

DMS Go+

Den nya DMS Go + -serien av A-scan tjockleksmätare och ger noggranna, pålitliga och omfattande tjockleksinspektionsdata i ett brett utbud av applikationer och miljöer.

Alla tre modellerna har en intuitiv, lättanvänd piltangentkontroll och utförs från enkel A-scan-verifiering till B-scan och Full Data Recording. De tre varianterna är lätta att uppgradera med ytterligare funktioner för att bilda ett kraftfullt och flexibelt inspektionsverktyg som uppfyller dina behov av korrosionstjocklek.

Säljs i prisvärda kit komplett med proberna DA501, DA512 eller DA590.

Produktblad DMS Go+

DM5E

DM5E Serien är enkla tjockleksmätare för en mängd applikationer väggtjocklekmätningar på komponenter som utsätts för korrosion och erosion. DM5E, enkel att använda men erbjuder ändå stor prestanda på liten vikt. DM5E´s kompakta storlek och ergonomiska form ger bekväm för enhandsanvändning.

Säljs i prisvärda kit komplett med proberna DA501, DA512 eller DA590.

Produktblad DM5E

MiniTest FH

Unik portabel tjockleksmätare för mätning upp till 24 mm på icke-metaller såsom glas, plast, rostfritt stål, kompositmaterial samt detaljer i aluminium och titan med komplex geometri inom tex. flyg-, rymd- och bilindustrin.

Använder magnetisk metod för att mäta tjockleken genom att placera den magnetiska proben mot materialet och ett motföremål på andra sidan och på så sätt mäta tjockleken. Enkelt och tillförlitlig mätning som presenteras direkt på skärmen.

Direkt dataimport till utvärderingsprogram. AI-baserad snabbkalibreringsfunktion.

Är ett alternativ till Olympus Magna-Mike 8600

Minitest FH tjockleksmätare produktblad