Novatic Industrial har bred kompetens och en komplett portfölj inom området oförstörande provning.

Vi är Channel Partner för Baker Hughes (tidigare GE) i Sverige och erbjuder hela deras portfölj inom OFP som konventionellt ultraljud, Phased Array, Virvelström och Röntgen. Vi erbjuder handhavandeutbildning och teknisk support på alla utrustningar vi säljer.

Vi utför årlig validering enligt EN 12668 på Ultraljudsinstrument från Baker Hughes / GE / Krautkrämer och vi lagerhåller sökare, kablar, kopplingsmedel samt referensblock för en komplett leverans. Behöver ni kundspecifika referensblock tar vi fram dessa enligt era önskemål.

Vi säljer all kemi från Magnaflux/Bycotest och lagerhåller ett stort antal artiklar. Vi erbjuder även kompletta system, utrustning och tillbehör för sprickindikering från Magnaflux.

Vi är återförsäljare i Sverige för Labinos hela sortiment av innovativa stationära och portabla UV-lampor och tillbehör, både inom OFP och Security.

Vi representerar Kowotest inom området läcksökning och säljer vätskor, vakkumpumpar samt vakkumlådor för alla tänkbara svetsfogar såsom kälfog, stumsvets och överlappsfog.

Från Kowotest säljer även betraktningsskåp, trådskalor, blysiffror, avspärrningsband samt övriga tillbehör.

För strålskydd tillhandahåller vi Graetz kompletta sortiment av persondosimetrar, instrument för stålningsdetektering och monetorering.

Från Elektrophysik erbjuder tjockleksmätare som komplement till övriga portföljen och säljer även deras kompletta sortiment inom skikttjockleksmätare.

Vi erbjuder kompletta MT/PT system från CGM. Allt ifrån enkla bänkar till automatiserade och kundspecifika system.