Om oss

Novatic Industrial AB startade 2016 med ambitionen att vara det naturliga valet som er helhetsleverantör inom OFP. Sedan dess har vi adderat fler produktområden som Materialanalys, Industritvättar, Skikttjockleksmätning och Strålningsdetektering.

Vi är just nu 4 anställda och verksamheten finns i Örebro.

Det är vår absoluta önskan att fungera som en partner till våra kunder och då måste vi också jobba som en partner. För oss är support en kontaktsport. Du som kund ska alltid känna att vi finns till hand, när du behöver.

Vi jobbar ständigt på att utvecklas och bygga på vår egen kunskap. Allt för att du snabbt ska få svar på dina frågor och den applikationshjälp du behöver, även efter ett köp. För oss är kunskap om det vi säljer själva essensen i vår verksamhet och vi älskar när ni ställer frågor till oss.

Vi vet hur viktigt det är med korta ledtider och därför lagerhåller vi ett stort standardsortiment i Örebro. Vi är alltid öppna för dialog kring vilka produkter ni önskar att vi ska ha på hyllan.

Vi älskar feedback! Vare sig det är ris eller ros blir vi väldigt tacksamma om ni tar er tid att återkoppla till oss med era upplevelser, tankar och idéer kring oss och vår verksamhet.