CR/DR

DXR140P-HC & DXR75P-HR DDA Paneler

Nu lanseras nya DXR panelerna från BHGE, två olika storlekar av robusta paneler som är IP65/67 och täcker alla behov. Inbyggt Wifi och batteri för enkel placering.
DXR140P-HC är en större panel med 140µ upplösning och en aktiv yta på 353×424 mm för generella applikationer som t.ex. kontroll av Gjutgods, konstruktioner, Flyg och rör.
DXR75P-HR är den mindre panelen med 75µ upplösning och en aktiv yta på 168x225mm cm för generella applikationer men primärt mot svets då den uppfyller kraven i ISO 17636-2 Klass B.
Bägge panelerna styrs med nyutvecklade mjukvaran Rhytm Insight RT där naturligtvis det unika Flash! filtret finns tillgängligt för enkel och snabb utvärdering.

Produktblad DXR 140-75P

CRxVision

CRxVision är en högupplöst scanner för svetsinspektion och generella applikationer där man idag använder konventionell röntgenfilm. Scanner är framtagen för att uppfylla EN 17636-2 klass A & B samt ASTM, ASME och EN standarder mot svets. Klarar bildplattor från 20 – 1500 mm.
En klar fördel med CRxVision är att den inte använder några mekaniska delar för att förflytta plattan genom scanner vilket minskar slitaget på bildplattan avsevärt.
Används tillsammans med mjukvaran Rhytm där bland annat det unika ”Flashfiltret” finns tillgängligt.

Produktblad CRxVision

CRFlex

CRxFlex är en flexibel kasettbaserad scanner, ett slutet dagsljussystem. Den ger snabb avläsning av bildplattan, möjliggör korta exponeringstider och kan scanna flera typer av plattor. Scannar med upplösningen 100μ och 50μ och med automatisk Gain. CRxFlex är BAM godkänd.
CRFlex scanner kan användas inom alla områden där traditionell industriröntgenfilm används.
Används tillsammans med mjukvaran Rhytm där bland annat det unika ”Flashfiltret” finns tillgängligt.

Produktblad CRxFlex