OES

S5 Solaris Plus

S5 SOLARIS CCD Plus (S5 SCP) är en avancerad CCD-baserat Optiskt Emission Spektrometer (OES) för metallanalys. Tillförlitlighet, noggrannhet i resultat, överlägsen analytisk prestanda och användarvänlighet gör S5 Solaris till det naturliga valet för många som behöver ha stor flexibilitet men ändå har krav på tillförlitlighet och noggrannhet.

S5 Solaris är GNR.s mest sålda system med mer än 600 enheter sålda runt om i världen. Instrumentet kan användas för generella applikationer men kan även kundanpassas för att passa de flesta applikationer och krav.

MLab mjukvaran med sitt användarvänliga gränssnitt underlättar analys med S5 Solaris.

S5 Solaris Plus Produktblad

S3 MiniLab 300

S3 MiniLab 300 är den minsta spektrometern i portföljen från GNR.

För närvarande är MiniLab-instrument de minsta och lättaste kompakta OES analysatorerna som finns tillgängliga på marknaden men med kraftfull prestanda. S3 MiniLab 300 kombinerar användarvänlighet och låga underhållskostnader med de mest avancerade optiska och elektroniska komponenterna. S3 MiniLab 300 är ett utmärkt val för metallanalys, och tack vare sitt utökade analytiska intervall från 130 – 700 nm är det ett perfekt system för gjuterier.

S3 MiniLab 300 har möjlighet att analysera följande matriser: järn, koppar, aluminium, nickel, zink, tenn, titan, kobolt, bly, magnesium.

S3 MiniLab 300 Peroduktblad

S1 Minilab 150

S1 MiniLab 150 är den minsta spektrometern i portföljen från GNR.

För närvarande är MiniLab-instrument de minsta och lättaste kompakta OES analysatorerna som finns tillgängliga på marknaden men med kraftfull prestanda. S1 MiniLab 150 kombinerar användarvänlighet och låga underhållskostnader med de mest avancerade  optiska och elektroniska komponenterna.

S1 MiniLab 150 är en så kallad Multi Matrix Spektrometer (järn, koppar, aluminium, nickel, zink, tenn, bly).

S1 Minilab 150 Produktblad