Några fina ord från våra kunder

”Det bästa stöd man kan ha inom OFP!!! Novatic sätter nivån i branschen som helhetsleverantör. Med snabb, trevlig och kunnig respons har Novatic assisterat oss. Vi har haft många bra diskussioner om olika utrustningar och applikationer, och jag känner att vi som företag har den bästa support vi kan få i denna process.

Novatic ABs breda tekniska kompetens kombinerat med ett personligt engagemang gör att jag kan varmt rekommendera dem.”

Baettr Guldsmedshyttan AB

”När man har kontakt med Novatic, så blir man alltid väldigt bra bemött och kontakten känns väldigt personlig. De är väldigt snabba på att ringa tillbaka om man inte får kontakt direkt. För mig är det en trygghet att ha Novatic som support. För mig är de inte bara en bra leverantör utan ett väldigt bra ”bollplank” när jag har funderingar på vissa OFP-frågor som jag vill ha svar på. Leveranserna är alltid snabba och pålitliga. Novatic håller alltid en bra kontakt ifall det skulle bli eventuella störningar vid beställningar av tillbehör etc. Korta svarstider, leverans dagen efter är inte ovanligt.”

Valmet AB

”Vi är mycket nöjda med all kontakt med Er på Novatic, allt ifrån idé till handling! Vi uppskattar hjälpen med att få låna utrustning innan vi fick accept och ”go” för detta, lampa, vätska, framkallare m.m. Vi fick också prover på alternativa vätskor. Det fick oss att kunna testa själv och med det också delge kund vad som vi såg som tryggast att köra på. Det gav tyngd i frågan gentemot vår kund. Ni har även inför installation mycket tydlig definiering vart gränssnittet mellan oss och er låg vilket underlättade en hel del med vad vi måste förbereda avseende el och VVS.

Ni höll oss kontinuerligt informerade om ledtider och ankomst av material/anläggning. Inför installationen så fixade ni även all logistik, boende m.m. på egen hand, uppskattat. Jag uppfattade det även som att ni delgav oss ett mycket gott stöd under installationen. Två man från er var mycket generöst dessa dagar. Utanför det så är vi naturligtvis mycket nöjda med att nu ha hittat ett mer miljövänligt sätt att täcka detta behov. ”

Permascand AB

”Vi upplever alltid kontakten med Novatic som mycket bra och de ställer upp på ett mycket engagerande och bra sätt. Vi får snabba svar och är mycket nöjda med ledtiderna.”

Siemens Energy AB.

”Vi har en mycket bra kontakt med Novatic och får uteslutande bra hjälp vid frågor, funderingar, support osv. Vi får alltid svar med vändande post och korta leveranstider.”

Uddeholms AB